Fletcher Hotel Leiden zwembad

Fletcher Hotel Leiden – BLUE Wellness

Ontdek Fletcher hotel Leiden. Een luxe wellnessresort in het centrum van de bruisende stad Leiden. Ideaal voor een citytrip, maar ook als je op zoek bent naar ontspanning.

Kamers en prijzen bij Fletcher Wellness-Hotel Leiden

De kamers zijn allemaal in dezelfde vrij simpele, moderne stijl ingericht. Een standaard kamer boek je vanaf €35,15 p.p.p.n. exclusief ontbijt. Fletcher heeft op dit moment acties lopen bij ING, waar je met ING-punten tegen een gereduceerd tarief vouchers voor één van hun hotels kunt bestellen. Een overnachting voor twee boek je op deze manier voor €44 en een Fletcher Hotelovernachting & Wellness voucher bestel je voor €75. 

Fletcher Hotel Leiden kamer

Boek je een overnachting bij Fletcher hotel Leiden? Bij verschillende arrangementen is de entree tot BLUE Wellnessresort Leiden inbegrepen. Als je alleen een kamer hebt geboekt kan je met korting alsnog gebruik maken van alle wellnessfaciliteiten.

BLUE Wellnessresort Leiden

De wellness faciliteiten bevinden zich op de 11e verdieping. De verschillende sauna’s, stoomcabines, baden en rustruimtes zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen, deels met een geweldig uitzicht over Leiden. Laat jezelf in de watten leggen door deel te nemen aan het belevenisprogramma. Dit programma bestaat uit verschillende wellness rituelen zoals opgietingen en een klankschalensessie. Wil jij jezelf extra verwennen? Maak je wellness bezoek compleet door tegen betaling een beautybehandeling of massage te boeken.

Let wel! Het dragen van badkleding is niet toegestaan, BLUE Wellnessresort Leiden heeft geen badkleding- of damesdagen. Een overnachting bij Fletcher hotel Leiden boek je hier.

Vergelijkbare berichten