Luxe wellness Van der Valk hotel Assen

Luxe wellness – Van der Valk hotel Assen

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming voor een nachtje weg in eigen land? Bij Van der Valk hotel Assen geniet je van luxe en kan je helemaal tot rust komen.

Luxe kamers en suites bij Van der Valk Assen

Het hotel beschikt over verschillende kamers en suites. De luxe kamer is eerlijk gezegd vrij basic, maar deze boek je al vanaf €101,50 per kamer. Het hotel beschikt verder over vijf suites met verschillende thema’s. In de zomer van 2022 zijn daar twee nieuwe suites bijgekomen. Boek je een verblijf bij Van der Valk Hotel Assen, dan maak je gratis gebruik van de wellness en fitnessfaciliteiten.

Ontspannen in de wellness of inspannen in de fitness

Het hotel beschikt over een nieuwe, uitgebreide wellness met verschillende sauna’s, een sneeuwdouche en een fijne rustruimte. Het hoogtepunt van de wellness is waarschijnlijk het verwarmde zwembad met uitzicht op het bos. Daarnaast kan je tijdens je verblijf in de moderne fitnessruimte aan je conditie werken. Tijdens het sporten heb je ook weer een prachtig uitzicht over het bos achter hotel Assen.

Wil jij net iets extra van je overnachting genieten? Bij LOFF Boutique en Wellness, gevestigd in het hotel, kan je tegen betaling terecht voor verschillende beautybehandelingen en massages.

Wat te doen in Assen?

Als je een hotelovernachting in Assen boekt, wil je natuurlijk weten wat er in de omgeving te doen is. Het hotel ligt in een prachtig natuurgebied en ook het centrum van Assen is dichtbij. Deze leuke dingen kan je in de omgeving van Assen ondernemen:

  • Een dagje shoppen

Vanuit het hotel rijd je met de auto in circa 5 minuten naar het stadcentrum van Assen. Hier vind je verschillende leuke winkels en restaurants. Met de auto kan je binnen een half uur ook in het centrum van Groningen zijn. Winkel je graag bij de grotere ketens zoals Zara? Dan kan je in Groningen goed slagen.

  • Bezoek natuurgebied Baggelhuizerplas

Dit natuur- en recreatiegebied ligt direct achter hotel Assen. Het gebied bestaat uit stranden, grasvelden en bossen. Met mooi weer kun je hier zwemmen en zonnen, maar je kunt hier ook heel fijn wandelen of fietsen. Vanuit het hotel loop je zo het gebied in en vanuit een deel van de wellness kijk je uit op dit bosrijke gebied.

  • Cultuur snuiven

In Assen en de omgeving vind je veel op het gebied van cultuur. Denk aan het Drents Museum, Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het gevangenismuseum in Veenhuizen. Genoeg keus!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *